English Grammar Quiz 52

English Grammar Quiz 52

 

1. The __ you start, the __ you will finish.

(A) soon, early
(B) sooner, earlier
(C) sooner, early
(D) soonest, earliest

2. Compared to the last result, this one is __ .

(A) well
(B) best
(C) better
(D) more better

3. I am sure it will get __ .

(A) warm
(B) warmer
(C) more warmer
(D) the warmest

4. You are growing __ .

(A) tall and tall
(B) tall and taller
(C) more tall and more tall
(D) taller and taller

5. She is __ girl I have ever known.

(A) the pretty
(B) prettiest
(C) more pretty
(D) the prettiest

6. Using this road, we will be __ .

(A) slower
(B) more slower
(C) slowly
(D) more slowly

7. Since we bought the same wallet, yours is __ mine.

(A) better
(B) as well as
(C) as good as
(D) as better as

8. Do you think the blue one or the red one is __ ?

(A) cheap
(B) cheaper
(C) cheaply
(D) the cheapest

9. The __ girl is giving us a treat.

(A) generous
(B) more generously
(C) as generous as
(D) most generously

10. I have never heard a story that is __ this one.

(A) more interesting
(B) interesting than
(C) the most interesting than
(D) as interesting as

ANSWER key 1B 2C 3B 4D 5D 6A 7C 8B 9A 10D

 

Specially thanks to Post and Quiz makers ( With Regards )

हेमन्त पाटिदार